Om Oss

Varmt välkomna till Becko Bil AB!

Den 22:a Maj 2012 slog portarna upp på Becko Bil AB, vi startade i Linköping men har nu flyttat till modernare lokaler i Mjölby. Vi har idag en bilhall på 1200 kvadrat och alltid mellan 45-50 bilar i lager. Under 2017 gjorde vi en totalrenovering då vi även bytte ut fasaden och satte in större fönster för att kundupplevelsen ska bli bättre.
Vi är även auktoriserad återförsäljare av Ligier & Microcar för försäljning samt verkstad. Där vi säljer deras sortiment av mopedbilar, fyrhjulingar, mopeder.
Vi är en väletablerad bilfirma med många återkommande kunder, vilket vi ser som ett kvitto på att vi säljer bra bilar och levererar det vi utlovar. Vi har haft konstant tillväxt sedan 2012 när vi startade och omsätter idag cirka 65 miljoner kronor.
Inom företaget har vi en verkstad som heter Speedy Bilservice som är en kedja i hela Sverige. Vi är anslutna till godkänd bilverkstad som ställer höga krav på kompetens, utbildning, säkerhet och miljötänk.
Vi har även en fullutrustad rekond-avdelning där vi kan erbjuda, rekond, klädsel-tvätt, lackförsegling, glasbehandling med mera.
Våra samarbetspartner inom finansiering är Santander och Wasa Kredit, kontakta oss för aktuell räntesats. Rikstäckande garantier kan tecknas genom Svensk Bilgaranti.
Våra ledord har alltid varit kvalitet före kvantitet, vilket innebär för oss att vi ska överträffa kundernas förväntningar. Vi har en stark inköpsorganisation som letar aktivt efter fina begagnade bilar med god historik.
Vi arbetar även med Försäljningsuppdrag i mån av plats, ring gärna för mer information samt priser.
Ni är hjärtligt välkomna in!

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading